Consulti tots els dies d'entrada possible: divendres, dissabte i diumenge

Nosaltres

Vacances Costa Brava

Vacances Costa Brava és una empresa familiar dedicada al lloguer turístic des de fa més de 15 anys. Estem especialitzats en lloguer de cases i apartaments a la badia de Roses, a la Costa Brava, especialment a les poblacions de Roses i l’Escala.

La nostra empresa és una història familiar i com a tal ens encanta sentir-nos a prop dels nostres clients. Treballem en família i es veu reflectit en el tracte que oferim als nostres clients.

Estem sempre atents a les seves possibles preocupacions, donant-los servei d’atenció personalitzada, respostes ràpides i solucions inmediates.

Vacances Costa Brava, s’ocupa de trobar-li el lloguer ideal per a les seves vacances a la badia de Roses, considerada per la Unesco, com una de les més belles del món!

Servicios

Confïi’ns les seves vacances i gaudeixi dels nostres serveis:

  • Atenció personalitzada 7/7d – 24/24h
  • Entrega de Claus a l’habitatge, sense esperes innecessàries
  • Lloguers disponibles divendres, dissabtes o diumenges
  • Regal de benvinguda
  • Empresa familiar al seu servei des de 1967
  • Kit de cuina a l’arribada
  • Gestió dels desplaçaments des de l’aeroport o estació de tren
  • Lloguer d’accessoris. Ens ocupem de les seves sol·licituds dels complements que necessiti per treure el màxim profit de les seves vacances
  • Documentació completa que conté informació general de l’Escala i dels seus voltants, activitats recomenades i restaurants aconsellats.

Som membres de l’Associació d’Apartaments Turístics (ATA 269), del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària (API 786) i estem inscrits al Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya (AICAT 8470), el que li dóna la màxima seguretat, confiança per a la seva completa tranquil·litat.

Vacances Costa Brava
Vacances Costa Brava
Vacances Costa Brava

L'equip

Joanto MARTÍ

Joanto MARTÍ

El mar. Força, calma i serenitat, i el responsable del departament de lloguer turístic:  

“Dedico la meva energia per a que puguis trobar en les teves vacances un lloc on escapar-te i evadir-te del teu dia a dia. Tinc un màster en administració i direcció d’allotjaments turístics. Parlo català, je parle français, hablo castellano, I speak English.”

Vero MARTÍ

Vero MARTÍ

La llar. Protectora, resolutiva i propera, encarregada de tasques organitzatives:

“Us acullo i us aconsello el millor possible perquè us sentiu com a casa vostra. Sóc agent de la propietat immobiliària i Realtor. Parlo català, je parle français, hablo castellano, I speak English.”

Helen MARTÍ

Helen MARTÍ

El sol. Enèrgica, positiva i empàtica, responsable de màrqueting:

“M’encarrego de comunicar-vos qui som i què oferim. Sóc API, Realtor, i m’he format en home staging i en fotografia. Parlo català, je parle français, hablo castellano, I speak English.”

Vols conèixer la nostra història de família? Mira el següent vídeo:

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

INFORMACIÓ

Registre d'agents immobiliaris de Catalunya - aicat 8470
Associació Turística Apartaments Costa Brava - Pirineu de Girona
API - Col·legis i associació d'agents immobiliaris
2021 © Tots els drets reservats
¿Podemos ayudarte?